Odoo tekst i slika blok

Savjetovanje i upravljanje

Svaki kvalitetan posao počinje dobrim planiranjem.

CoIT je tu je tu kako bi taj korak bezbolno i učinkovito odradio za Vas.

Ako se nalazite u nedoumici, trebate započeti projekt  a niste sigurni kako, mi smo tu kako bi vaše ideje i potrebe pretvorili u djela!

Široko iskustvo i velika mreža naših pouzdanih partnera sigurno će ubrzati rješavanje i najvećih izazova koje stavite pred nas.

Uz nas ste u sigurnim rukama!

Odoo slika i tekst blok

Serverska infrastruktura

  Uz veliko iskustvo, možemo Vam ponuditi realizaciju usluga na području projektiranja, instalacije i integracije serverske infrastrukture na Linux i Windows platformi.

Koristimo primarno OpenSource i Linux rješenja, a naše iskustvo se proteže od konfiguracija i održavanja mailh uredskih servera do velikih data centara i high availability redundatnih virtualizaranih sustava.

Ne postoji ono što ne znamo i ne možemo učiniti za Vas!

 

Odoo tekst i slika blok

Telekomunikacije

Posjedujemo značajna iskustva na području telekomunikacija, radiotelekomunikacija, računalnih mreža i sve prateće infrastrukture.

Diljem Republike Hrvatske naši uspješni projekti govore za nas. Samo tijekom protekle 2 godine, instalirali smo više stotina pristupnih točaka i 4G / P2P linkova koji dan danas veselo rade za zadovoljne korisnike.

Uz blisku suradnju sa svim telekomima na području RH, sigurno ćemo pronaći najbolje i najpovoljnije rješenje za Vašu tvrtku te riješiti problem koji nitko drugi ne može.

 

E - mobility

Nudimo Vam usluge na području pisanja EU projekata, projektiranja, izgradnje infrastrukture te ostalih aktivnosti na području e-mobilnosti. 

Posjedujemo iskustva na području izgradnje javnih punionica električnih automobila, te razvoja rješenja u području e-mobilnosti.

Na području zelenih tehnologija, možemo vam ponuditi svoja iskustva u razvoju vlastitih proizvoda poput e-bicikala, punionica električnih bicikala, rješenja za ekološku proizvodnju električne energije i sl.

Zelena budućnost jedan je od imperativa naše poslovne misli.


Odoo slika i tekst blok

Web dizajn i vizualni identitet

Osim izrade web-stranica, nudimo Vam po vrlo konkurentnim cijenama i izradu kompletnog vizualnog identiteta za Vaše poduzeće.

Uz usluge web dizajna, dizajna logotipa, posjetnica, žigova, u mogućnosti smo Vam ponuditi i fotografske usluge za vaše web stranice, hosting prostor  i održavanje servera na kojima se iste nalaze.

Naša vizualna rješenja uvijek su ljepša od drugih.